логин :
пароль :

Напомнить пароль? Регистрация

Бандитское нападение в Никополе

Новости  ]

Призначений на посаду першого помічника міського голови – головного спеціаліста апарату міського голови Нікопольської міської ради з 1грудня 2010 року. Андрій Комісаров у команді нового мера Руслана Токаря активно займався правовими питаннями, у тому числі, пов'язаними з аналізом діяльності минулої влади. Народився 30 листопада 1963 року в с. Бірілюси Красноярського краю, Росія. В 1985 році закінчив Вище прикордонне командне Червоного прапора училище КДБ СРСР ім. Дзержинського за спеціальністю: командна тактична, в 2004 році закінчив Міжрегіональну Академію управління персоналом за спеціальністю: правознавство. В 1981-1995 роках проходив службу на посадах офіцерського складу у військах КДБ СРСР і прикордонних військах Російської Федерації. В 1996 році проходив службу в органах управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області. В 1996-2004 роках проходив службу в органах податкової міліції Державної податкової адміністрації в Дніпропетровській області. В 2009-2010 роках працював заступником директора з безпеки Нікопольської філії Міжрегіональної Академії управління персоналом. Одружений. Проживає в м. Нікополі.

***

Нагадаємо, що це не перший напад у Нікополі, пов'язаний з особами, причетими до місцевого самоврядування.

3 жовтня 2008 року біля 19 години схожий напад було скоєно на тодішнього депутата Нікопольської міської ради, колишнього депутата Верховної Ради України та колишнього міського голову Нікополя Костянтина Дмитровича ЛЯЩЕНКА, якого четверо невідомих молодиків звіряче побили біля гаражу, розташованого поруч з будинком, де мешкає депутат.

Зазначений напад на К.ЛЯЩЕНКА був восьмим замахом на його життя з 2006 року. Разом із тим, у цей період була підпалена квартира депутата, спалено один автомобіль та побито інший.

Депутатська фракція «Наша Україна» у Нікопольській міській раді пов’язувала ці зухвалі злочини проти життя та майна К.ЛЯЩЕНКА виключно з принциповою позицією депутата у питаннях використання коштів місцевого бюджету та комунального майна, захисту прав та інтересів місцевої громади, викриття зловживань з боку посадових осіб місцевого самоврядування.

Разом із тим, колеги К.Лященка були переконані, що низка замахів на його життя стала можливою завдяки безкарності виконавців і замовників скоєних проти нього злочинів, адже до цього часу ніхто з них так і не притягнутий до кримінальної відповідальності.

***

30 декабря (в четверг) в 18.30 на телеканале «Кварц» (ТЕТ), в прямом эфире на вопросы телезрителей будет отвечать городской голова ТОКАРЬ Руслан Иванович. Вопросы никопольчан принимаются: во время прямого эфира за телефоном: 4-09-32.

***************************************************

Інформаційний центр спілки "Громадянський дозор"




Прислать новость
Если Вы узнали что-то очень важное и хотите чтобы об этом узнали все - присылайте эту новость нам.
Разместить новость

Другие новости
Женские войны
       Вся прошедшая политическая информационная неделя была сплошь заполнена скандальными ...
РАВНОДУШИЕ ИЛИ ...
     Казалось бы, ничего оригинального не было в случае насилия и издевательства над бедной ...

 
Читайте также :

Просмотров: 882 Распечатать

Комментарии:
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.
 



Ваше мнение
Нужна ли Вам свобода слова?

Да, нужна
Нет, не нужна
Затрудняюсь ответить